Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Neolook Solutions

Organisatieprofiel

We ontwikkelen video augmented services services voor de intensive cares voor neonatalogie en pediatrie. Onze S2S Family, S2S Academic and S2S Professional zijn gemaakt voor de de mensen rondom het zieke kind. Met algo’s en AI’s zoals General Movement Assessment, Cry Detection, Convulsion, Sleep-Wake en meer.

Activiteiten op AI gebied

We ontwikkelen algo’s en AI’s als extra ogen en oren van de professional: cry detection, general movement assessment, convulsion detection, skin symptoms, sleep-wake, en meer.

Bijdrage aan NL AIC

We zijn gespecialiseerd in intensive care voor baby’s en voor kinderen. Voor beide ICs werken we aan een nationale innovatie agenda met services, algoritmes en AI.

Waarom NL AIC?

Om samen te werken en te leren om de grote uitdagingen in de gezondheidszorg op te lossen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.