Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

MWLC (More Work Less Carbon) BV

Organisatieprofiel

MWLC (Utrecht) levert software voor tele-operatie en autonome operatie van onbemande voertuigen. MWLC levert kleine robot voertuigen. Toepassingsgebieden zijn logistiek, monitoring & surveillance, en onderwijs en onderzoek. Onbemand autonoom vervoer biedt de mogelijkheid om transport anders in te richten en 40% goedkoper en duurzaam te opereren.
Wij zijn actief op het gebied van software ontwikkeling op basis van end-to-end deep learning voor autonoom rijden en toepassing hiervan.

Bijdrage aan NL AIC

MWLC is sinds einde 2016 bezig met de ontwikkeling en toepassing van end-to-end deep learning voor autonoom rijden. We delen graag kennis over technologie en mogelijke toepassingen die liggen binnen de werkgebieden van de NLAIC.

Waarom NL AIC?

MWLC werkt aan toepassingen van AI die nu rendabel zijn. We zoeken altijd partijen met complementaire AI technologie. In Amerika en Azië wordt veel geïnvesteerd in autonoom vervoer. Er is meer vrijheid om te experimenteren en implementeren, dan gaan de ontwikkelingen sneller. Wij kunnen daar alleen iets tegenover stellen als we samenwerken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.