Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Mr. Chadd

Organisatieprofiel

Mr. Chadd is het eerste digitale leerplatform waarop middelbare scholieren en mbo-studenten on demand vragen kunnen stellen voor ieder vak. De gebruikers worden geholpen door gescreende vakdeskundigen. Zij geven op maat uitleg en zijn voor, tijdens en na schooltijd bereikbaar.
Mr. Chadd gebruikt AI op verschillende plekken. Zo worden onze vakdeskundigen geholpen door een suggestie module en verrijken wij de data middels AI om scholen meer inzicht te geven in de leerbehoefte van hun leerlingen.

Bijdrage aan NL AIC

Mr. Chadd werkt al enkele jaren aan verschillende toepassingen van AI. Deze opgebouwde kennis willen we graag delen met anderen.

Waarom NL AIC?

Wij geloven dat AI steeds belangrijker gaat worden. Om ervoor te zorgen dat we op een verantwoorde manier het maximale uit deze technologie halen, is de NLAIC erg belangrijk.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.