Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Motion Imager

Organisatieprofiel

Motion Imager introduceert 3D computational volume visioning & imaging toolchain, die gebruik maakt van visueel-ruimtelijke AI-mogelijkheden in de kern bij het produceren van 3D & 2D visuele wetenschappelijke inzichten van vorm- en oppervlaktevervormingen, afwijkingen met autonome feature-extractie van vorm en oppervlakte-eigenschappen.

Activiteiten op AI gebied

Onze kernactiviteiten in AI zijn verdeeld in twee dimensies: a) Hardware AI: een diepe neurale hardware-accelerator-engine voor reconstructie van 3D-vormdynamiek. b) Embedded Software AI: Visuele vormkinematica en uiterlijkannotatie en lokalisatie voor afbeelding plus videoweergave en analyse.

Bijdrage aan NL AIC

We kunnen een bijdrage leveren door deel te nemen aan kennisvoorbereiding en -verspreiding, visie en edge AI-gebaseerd overleg over white-papers en beleidskaders met verschillende wereldwijde en regionale instanties. Neem deel aan NL AI vak- en congresbeurzen.

Waarom NL AIC?

Onze motivatie om lid te worden wordt gedreven door de visie en missie van het NL AI Coalitie-platform. Dit geeft ons toegang tot informatie over beleid en best practice-kader, samenwerking en betrokkenheid met mede-deelnemende leden, waardoor we de beste technologie kunnen bouwen met de hoogste bruikbaarheid.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.