Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ML6

Organisatieprofiel

ML6 is een team van AI experts en tevens een van de snelstgroeiende AI bedrijven in Europa. Gevestigd in Gent, Amsterdam, Berlijn en Londen ontwikkelen en implementeren we zelflerende systemen in verschillende sectoren om klanten efficiënter te laten werken. Dit doen wij d.m.v. onderzoek, innovatie en het praktisch toepassen van onze expertise.

Activiteiten op AI gebied

Wij passen AI toe in verschillende sectoren, waaronder media, gezondheidszorg, de maakindustrie en de financiële sector. Voorbeelden hierbij zijn het toepassen van zelflerende technologie toe om kanker te detecteren, het helpen bij het organiseren en interpreteren van contracten, en het tegengaan van verspilling bij het produceren van wijn.

Bijdrage aan NL AIC

Wij dragen bij door het delen van onderzoek en kennis in verschillende domeinen. Ook zijn wij beschikbaar voor advies op het gebied van alle aspecten van AI. Tevens hebben wij veel ervaring met het organiseren van workshops, evenementen en online webinars. Als internationale scale up hebben wij eveneens een uitgebreid Europees netwerk opgebouwd.

Waarom NL AIC?

Wij willen Nederland helpen om een voorhoede positie te krijgen op het gebied van kennis en toepassing van AI, door toonaangevende Nederlandse bedrijven te versterken om leiders te worden op dit gebied. Wij zien de NL AIC als dé verbinder om dit te bewerkstelligen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.