Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Minddistrict

Organisatieprofiel

Wij geloven dat zorg het grootste effect heeft als ze aansluit op iemands eigen behoeften. Minddistrict ontwikkelt digitale interventies om ‘persoonlijke routes’ mee te ontwerpen. Zo wordt het mogelijk om zorg aan te passen aan iemands leerstijl, motivatie en uitdagingen.

Activiteiten op AI gebied

We verkennen privacy-behoudende technieken om modellen te trainen, zodat we toegang tot data kunnen krijgen en tegelijkertijd de privacy van onze gebruikers bewaken. We introduceren recommender systems om de gebruikerservaring te verbeteren, daarnaast willen we AI-gedreven functionaliteiten implementeren om het werkgemak in workflows te verhogen.

Bijdrage aan NL AIC

We willen in gesprek over de mogelijkheden om meer toegang te krijgen tot data en deze te kunnen delen in het werkveld. In de gesprekken over de gezondheidszorg willen we verkennen hoe AI een zorgprofessional het best kan ondersteunen bij het nemen van beslissingen. We geloven dat AI de gebruikerservaring beter en persoonlijker kan maken.

Waarom NL AIC?

AI gaat een grote rol spelen in de wereld van de gezondheidszorg. We zijn dan ook blij dat we een plek hebben gevonden waar we de juiste discussies met de juiste mensen kunnen voeren. We moeten verder kijken dan de grenzen van onze eigen organisaties, om een echte impact te maken op het internationale werkveld van AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.