Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

MindAffect

Organisatieprofiel

We are a BCI/AI Healthtech company developing hearing and vision diagnostic systems that do not require a patient response.

Activiteiten op AI gebied

We are actively using AI via active learning to create a faster diagnostic system uniquely tailored to each patient.

Bijdrage aan NL AIC

We would be happy to contribute by being active participants in events, joining grant application groups and by sharing our knowledge with secondees from universities as well as other potential partners.

Waarom NL AIC?

We are the most advanced BCI/AI healthtech company in the country and are extremely excited about being a part of this vibrant eco-system.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.