Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Medxpert

Organisatieprofiel

Medxpert ontwikkelt een PGO app waarmee consumenten hun medische gegevens kunnen ophalen bij huisarts, apotheek, ziekenhuis en GGZ. Daarnaast ontwikkelen wij een kennissysteem dat deze informatie analyseert waarna de patiënt en zijn zorgverlener een advies krijgen. Het kennissysteem is een combinatie van een clinical rules, data analyses en AI.

Activiteiten op AI gebied

Wij zijn aan het opstarten.

Bijdrage aan NL AIC

Omdat wij rechtstreeks toegang hebben tot data die de patiënt in zijn medisch dossier opneemt, kunnen patiënteninformatie meebrengen voor onderzoek.

Waarom NL AIC?

Wij zoeken kennis en bieden samenwerking op het gebied van AI en gezondheidszorg.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.