Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

LUMO Labs

Organisatieprofiel

LUMO Labs is een impactgedreven multi-stage (pre-seed t/m serie A) VC met een tweejarig venture builder-programma gericht op AI/Data, Blockchain, Robotics/Drones, IoT en/of VR/AR. LUMO Labs investeert in bedrijven met oplossingen voor 3 van de UN SDGs sustainable cities & communities, health & wellbeing en quality education.

Activiteiten op AI gebied

We investeren actief in AI-startups, b.v. door ons TTT.AI (Thematische Tech Transfer on AI) pre-seed fonds dat we runnen in samenwerking met alle Nederlandse Kennisinstituten en het Nederlandse overheid.

Bijdrage aan NL AIC

LUMO Labs moedigt startups in haar AI-portfolio aan om actieve leden te worden en Founding Partner Andy Lürling heeft de zetel van startups en scale-ups in het NLAIC-strategieteam.

Waarom NL AIC?

LUMO Labs is een van de vooraanstaande (pre)-seed investeerders in het Nederlandse AI-landschap. LUMO Labs wil helpen om een sterk en levendig AI-startup-ecosysteem te realiseren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.