Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Linksight

Organisatieprofiel

Linksight is een deeptech startup afkomstig uit TNO. Wij maken privacy-proof data-analytics makkelijk en schaalbaar. Onze klanten kunnen zelf data-gedreven inzichten uit gedeelde datasets halen, zonder gevoelige gegevens te delen, volledig compliant. Hoe? via de cryptografische magie van secure multiparty computation (MPC).

Activiteiten op AI gebied

Wij zorgen ervoor dat data-scientists van onze klanten zelf analyses kunnen doen op gedistribueerde datasets die tot voorkort onmogelijk waren. Van eenvoudige tot complexe analytics.

Bijdrage aan NL AIC

we delen graag onze kennis van privacy enhancing technologies, en ook onze ervaring met het toepassen daarvan in de praktijk. Niet alleen techniek, maar juist ook legal&compliance.

Waarom NL AIC?

netwerk, kennis, interesse, op zoek naar nieuwe usecases

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.