Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Lectoraat Computer Vision & Data Science

Organisatieprofiel

Automatiseren van visuele inspecties mbv kunstmatige intelligentie. Speerpunten hyper spectral imaging en deep learning. Toegepast onderzoek voor bedrijven en onderwijs: minor en hbo-master Computer Vision & Data Science.

Activiteiten op AI gebied

Hyper spectral imaging en deep learning. Onderzoek voor bedrijven en onderwijs. Minor en hbo-master Computer Vision & Data Science.

Bijdrage aan NL AIC

Hyper spectral imaging en deep learning. Onderzoek voor bedrijven en onderwijs. Minor en hbo-master Computer Vision & Data Science.

Waarom NL AIC?

Contacten en netwerken. Zoeken naar crossovers waar we onze enabling technology hyper spectral imaging en deep learning kunnen inzetten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.