Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Klippa

Organisatieprofiel

Klippa biedt AI consulting en AI SaaS-oplossingen aan voor het automatiseren van administratieve workflows op basis van documenten en afbeeldingen. Wij bieden onder andere oplossingen voor expense management, factuurverwerking, logistiek, loyalty, KYC en backoffice automatisering.

Activiteiten op AI gebied

Wij bouwen en leveren AI SaaS-oplossingen (DocHorizon en SpendControl) en met ons Klippa DataNorth Consulting team ondersteunen wij organisaties bij het datagedreven werken en toepassen van AI d.m.v. advies, uitvoeren van assessments en development van projecten.

Bijdrage aan NL AIC

Klippa is lid van diverse werkgroepen en actief lid van de AI-hub Noord-Nederland.

Waarom NL AIC?

Wij doen mee aan de Nederlandse AI Coalitie zodat wij onze kennis en ervaring actief kunnen uitwisselen met andere leden.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.