Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

IXT Data & Robotics professionals

Organisatieprofiel

De focus van IXT ligt volledig op Data & AI en Robotica & Automatisering professionals. Hiermee willen wij inspelen op de groeiende vraag naar specialisten die organisaties kunnen ondersteunen bij het digitaliseren van de productie- en logistieke processen en hun klantbediening.

Activiteiten op AI gebied

Detachering en bemiddeling van interim professionals binnen het Data-, AI- en Robotics werkveld. Tevens is IXT mede initiatiefnemer van Datascience & AI Academy op de Brightlands Campus in Venlo. Hier wordt een programma van 3 maanden/ 12 lesdagen geboden om medewerkers met een exacte HBO/WO vooropleiding te scholen in AI methoden en technieken.

Bijdrage aan NL AIC

Hans Hendrikx is a member of the Human Capital working group.

Waarom NL AIC?

Opbouwen netwerk, uitwisselen van kennis en ervaring, meebouwen aan een sterke positie van Nederland in het AI werkveld

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.