Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Intrical AI

Organisatieprofiel

Intrical AI is een door ML versterkende zoek- en samenvattingsprogramma dat professionals ondersteunt bij het maken van vertrouwde bedrijfsprofielen. We combineren informatie uit meerdere databronnen en helpen om op de meest efficiënte manier met deze informatie te werken.

Activiteiten op AI gebied

AI is een kerntechnologie die we gebruiken in onze SaaS-oplossing, die met data werkt. Daarnaast helpen we organisaties om te profiteren van AI door de nieuwste NLP-ontwikkelingen te implementeren. #nlp #document summarization #sentiment analysis #named entity recognition #entity linking

Bijdrage aan NL AIC

Door deel te nemen aan de werkgroep Startups en Scaleups, actief bij te dragen aan workshops en door beschikbaar te zijn voor hulp voor andere NLAIC-deelnemers.

Waarom NL AIC?

Intrical AI heeft als doel om actief bij te dragen aan de ontwikkelingen van AI-ecosystemen in Nederland, daarom is het een zeer logische stap om onderdeel te worden van NLAIC. Daarnaast staan we open voor samenwerking en projecten met andere deelnemers.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.