Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

INNOPAY

Organisatieprofiel

INNOPAY is een internationaal consultancybureau op het gebied van digitale transacties. We helpen organisaties – waar ook ter wereld– de kansen die het tijdperk van digitale transacties biedt, ten volle te benutten.

Activiteiten op AI gebied

Als kennispartner helpen wij organisaties met uitdagingen op het gebied van digitale transacties. Ook voor toepassingen binnen AI zijn oplossingen voor Digitale Identiteit, Data Delen en Payments van cruciaal belang. Samen met betrokken organisaties realiseren wij vertrouwen in digitale transacties om waardevolle inzet van AI mogelijk te maken.

Bijdrage aan NL AIC

Door het delen van onze kennis en ervaring op het gebied van digitale transacties, dragen we graag bij aan het werk van de NL AIC.

Waarom NL AIC?

We willen een wereld creëren waarin alle mensen en organisaties volledig vertrouwen hebben in digitale transacties en daar ook volop gebruik van maken. Zodat zij de voordelen ervaren van het digitale transactietijdperk. Wij zien de NL AIC als een belangrijke community om onze missie te verwezenlijken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.