Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

inin Wij begrijpen data.

Organisatieprofiel

InIn is een vernieuwend data science consultancy. Onze vooruitstrevende dataspecialisten brengen de menselijke maat in een data gedreven omgeving. Het team van InIn zorgt voor inspiratie en focus in Big Data projecten. Zo zorgen we snel voor gestructureerde waardevolle inzichten, voor het nemen van beslissingen die de business vooruithelpen.

Activiteiten op AI gebied

InIn biedt AI consultancy en oplossingen die publieke en commerciële organisaties vooruithelpen.

Bijdrage aan NL AIC

InIn is actief deelnemer en deelt graag kennis en expertise op het gebied van AI.

Waarom NL AIC?

Om het AI-landschap in Nederland mede vorm te geven en om positief bij te dragen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.