Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Illuminoo

Organisatieprofiel

This world, your environment is constantly evolving. And so are you. We at Illuminoo believe that everyone can reach their full potential, in any field you desire. That is why we created NOOMI®, a self-learning and reflective personal AI.

Activiteiten op AI gebied

Wij hebben een eigen explainable AI platform ontwikkeld voor mensgerichte AI toepassingen. Deze hebben we ingezet binnen diverse domeinen waarbij mensen nu optimaal ondersteund worden door onze AI (energy trading, gehandicapte zorg, en sport).

Bijdrage aan NL AIC

Met onze kennis en kunde op AI gebied en praktische toepassingen van mensgerichte AI hopen we een bijdragen te kunnen leveren aan de verbetering en acceptatie van mensgerichte AI in de Nederlandse samenleving.

Waarom NL AIC?

Samen sta je sterker, zeker als startup op AI gebied. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en kunde met anderen te kunnen delen, en tegelijkertijd ook te leren van anderen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.