Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ICTRecht

Organisatieprofiel

ICTRecht is een juridisch adviesbureau. Wij adviseren onze klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech. Wij bieden concrete, begrijpelijke en toegankelijke adviezen. Naast adviezen stellen wij ook juridische documenten op en staan onze cliënten bij in onderhandelingstrajecten.

Activiteiten op AI gebied

ICTRecht brengt via dochteronderneming JuriBlox producten op de markt waar AI in verwerkt is. Zo is het mogelijk om een NDA (non-disclosere agreement) te laten scannen op risico’s. Daarnaast bieden wij webinars, seminars en e-learnings aan.

Bijdrage aan NL AIC

ICTRecht draagt bij aan de Nederlandse AI Coalitie in de vorm van webinars en seminars. Daarnaast bieden wij e-learnings, zoals een e-learning over AI in de praktijk, en consultancy aan.

Waarom NL AIC?

Wij vinden het belangrijk dat we kennis en ervaring kunnen uitwisselen met collega’s en marktpartijen. Er is nog veel onduidelijk over de juridische randvoorwaarden van de toepassing van AI, wij zetten onze expertise en kennis daarom graag in om bij te dragen aan de vertaalslag naar de praktijk.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.