Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Link kopiëren

I.AMDIGITAL

Organisatieprofiel

1 miljoen professionals digital-ready I.AMDIGITAL stoomt één miljoen professionals klaar voor de digitale transformatie I.AMDIGITAL geeft professionals een digitale boost door ze te leren dat en hoe technologie iedereen kansen biedt. Een korte stoomcursus, met workshops en e-learning. Een schaalbaar concept met extra sectorspecifieke conten.
I.AMDIGITAL biedt een stoomcursus die voor 80% uit algemene en 20% sectorspecifieke content bestaat. De cursus bevat workshops en online modules, die per doelgroep kunnen worden ingezet. Leertijd is 16 uur, de online modules worden in eigen tijd gevolg. Het programma kan optioneel afgesloten worden met een online examen en certificering.

Bijdrage aan NL AIC

I.AMDIGITAL zit bij de eerste groep partners van de oprichting van de AI Coalitie. Door participatie in werkgroepen en het verbinden van kennis en connecties in de AI coaltie, helpt I.AMDIGITAL de bewustwording van AI en digitalisering te vergroten. Dit past bij de doelstelling van I.AMDIGITAL: 1 miljoen mensen in 3 jaar digital savvy te maken.

Waarom NL AIC?

De digitale transformatie biedt kansen om mensen te ontwikkelen voor nieuwe functies. Maar niet iedereen heeft helder hoe nieuwe technologieën, zoals AI (Artificial Intelligence) te vertalen naar nieuwe mogelijkheden. Samenwerking met de AI coalitie maakt het mogelijk grote groepen mensen te bereiken en bewust te maken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.