Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Humain’r

Organisatieprofiel

Humain’r creëert AI & Voice Technology voor sociaal-maatschappelijke innovatie. Met het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van technologische innovaties willen we het beste in de mens naar boven brengen, waardoor organisaties soepeler functioneren en burger, medewerker, student en klant beter worden bediend dan ooit tevoren.

Activiteiten op AI gebied

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen innovaties op het gebied van AI & Voice technologie die bijdragen aan het oplossen van uitdagingen binnen de publieke sector, het onderwijs en onderzoek. En creëren gelijke AI-mogelijkheden voor low-resource talen zoals het Fries, die big-tech bedrijven nu in de kou laten staan.

Bijdrage aan NL AIC

Door het delen van kennis en expertise. En door deel te nemen aan verschillende werkgroepen zoals mensgerichte AI, Research en Innovatie, Data delen, Publieke diensten en Cultuur en Media.

Waarom NL AIC?

Om AI verder te brengen en op een verantwoordelijke manier in te zetten voor de mensheid, door krachten te bundelen. Deelname aan NLAIC betekent verbreding en de mogelijkheid om met andere deelnemers van de AI-Coalitie samen te werken aan vooruitstrevende projecten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.