Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

https://www.bytesize-ai.nl/

Organisatieprofiel

Bytesize helpt je de impact van AI op jouw organisatie te begrijpen én te benutten. Met 15 jaar ervaring in het veld, bieden wij niet alleen deskundig advies maar ontwikkelen ook praktische AI-oplossingen die direct waarde toevoegen.

Activiteiten op AI gebied

Onze kernactiviteit is het ontwikkelen en implementeren van AI-oplossingen voor ondernemingen. Naast deze diensten bieden we ook impactanalyses aan, waarin we schriftelijk uiteenzetten wat de invloed van AI kan zijn op jouw organisatie. Verder verzorgen we kennisoverdracht door middel van workshops, presentaties en hackathons.

Bijdrage aan NL AIC

Wij fungeren als een onmisbare sparringpartner voor organisaties die meer inzicht willen krijgen in de rol van AI binnen hun bedrijf. Daarnaast organiseren we workshops, hackathons en kennissessies voor de AI Coalitie en haar partners. Op deze manier creëren we een breed en toegankelijk platform voor AI-expertise.

Waarom NL AIC?

Wij zijn actief in de AI Coalitie omdat we een schat aan ervaring en expertise hebben die we graag delen met het Nederlandse bedrijfsleven. De AI Coalitie biedt ons een uitstekend platform om deze kennis effectief in te zetten en samen te werken aan een toekomstbestendige and vooral mensgerichte inzet van AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.