Delen met:
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

Heroes

Organisatieprofiel

Think Digital. Wij inspireren en begeleiden onze klanten door een dicht woud van digitale mogelijkheden. Wij ontwerpen en bouwen innovatieve AI-oplossingen die de kracht hebben om uw bedrijf te transformeren. Zodat u meer waarde creëert voor uw bedrijf, concurrerend blijft en kan blijven groeien.

Activiteiten op AI gebied

– AI Masterclass – AI use cases ontwikkelen & implementeren Kennisdeling & toepasbaarheid binnen organisaties van AI.

Bijdrage aan NL AIC

Kennisdeling & deelname aan (interne) projecten

Waarom NL AIC?

Onze deelname is meerledig: – kennis delen & vergaren – Awareness rondom AI verhogen – Toepasbaarheid van AI tastbaar maken – Als AI kennis- en implementatiepartner op de radar komen van toekomstige projecten

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.