Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Healthplus.ai

Organisatieprofiel

Healthplus.ai werkt aan het risico management platform voor chirurgische zorg; Het bijstaan van patient en chirurgisch team om proactief complicaties te behandelen. Wij hergebruiken bestaande data met machine-learning om complicaties te voorspellen en zo het team te ondersteunen binnen het EPD bij het leveren van proactieve zorg.

Activiteiten op AI gebied

Wij gebruiken AI om patient gerelateerde events te voorspellen in het ziekenhuis en best-practices te destileren.

Bijdrage aan NL AIC

Door open discussies te voeren en onze leermomenten te delen. Een neutraal platform voor alle partijen die in Nederland bzig zijn met bovenstaande onderwerpen.

Waarom NL AIC?

Om vanuit het perspectief van startup en de zorg, specifieke en groet thema’s aan te kunnen kaarten en samen barrieres voor inzet van AI in de zorg weg te nemen

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.