Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Happi app

Organisatieprofiel

De Happi app geeft patiënten kennis, gemak en vertrouwen in de omgang met hun chronische ziekte. Happi is de alles-in-1 ziekte- en patiënt- specifieke oplossing voor patient empowerment en eigen regie.

Activiteiten op AI gebied

We willen AI gaan inzetten binnen het Happi platform om gepersonaliseerd advies voor Happi gebruikers mogelijk te maken.

Bijdrage aan NL AIC

Als medisch specialist heb ik ervaring in de zorg die inzetbaar is voor AI-vraagstukken in de zorg.

Waarom NL AIC?

Het Happi DataLab verzamelt anoniem (na patient consent) gegevens van Happi gebruikers. Door AI te gebruiken op deze data, willen de gepersonaliseerd advies beschikbaar maken in de Happi app.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.