Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Gradyent

Organisatieprofiel

Gradyent ontwikkelt digitale tools voor warmtenetwerken. Warmtenetwerken moeten groeien en transformeren naar duurzame systemen. Hierdoor worden netwerken complexer in ontwerp en aansturing. De Gradyent Digital Twin vindt de optimale balans in netwerken en verhoogt daarmee efficiëntie en maakt het mogelijk duurzame bronnen toe te voegen.

Activiteiten op AI gebied

Ontwikkelen van Digital Twins van warmtenetwerken

Bijdrage aan NL AIC

We maken de koppeling naar de energietransitie en hebben een unieke Digital Twin aanpak. Graag delen we onze kennis en ervaring en dragen we bij aan de doelstellingen van de AI coalitie.

Waarom NL AIC?

De energietransitie is een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd. We geloven dat AI een belangrijke bijdrage kan leveren en willen dat Nederland hier een leidende rol in pakt.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.