Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Geronimo.AI

Organisatieprofiel

Geronimo.AI brengt de buitenruimte in beeld om efficiënt en duurzaam landgebruik mogelijk te maken in een steeds dichtbevolktere en volgebouwdere wereld. De combinatie remote sensing en AI wordt toegepast in landbouw en vegetaties, stedelijk gebied en bebouwing en infrastructuur om objecten vast te leggen, te monitoren en te analyseren.

Activiteiten op AI gebied

Productontwikkeling en projectuitvoering in vastlegging, monitoring en analyse van landbouw en vegetaties, stedelijk gebied en bebouwing en infrastructuur.

Bijdrage aan NL AIC

Met onze projecten en producten staan wij met de voeten in de klei in het AI werkveld. Wij kunnen zowel praktische input leveren over de vorm van de markt als de haalbare en waardevolle toepassingen van AI. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan het beslisproces van de NL AIC.

Waarom NL AIC?

Geronimo.AI wilt bijdragen aan het neerzetten en behouden van Nederland als voorloper in toepassingen van AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.