Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Genzai

Organisatieprofiel

Genzai is een A.I. investeringsbedrijf. Enerzijds hebben we top-notch ICT en A.I. expertise en anderzijds investeren we in-kind in data/A.I. gedreven start-ups. Meestal zwaar betrokken in de initiële 2,5 jaar van de start-up. Vanuit Genzai helpen we start-ups in brede zin met het succesvol maken van een start-up.

Activiteiten op AI gebied

Genzai heeft als focus en expertise A.I. bouwen. Wij hebben super veel ervaring met geavanceerde A.I. modellen, eigenlijk op alle vlakken van A.I. Wij bouwen en hebben zelfs onze eigen supercomputers voor het trainen en draaien van echte grote A.I. modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Ons doel binnen de NLAI is om te netwerken, nieuwe relaties met start-ups te ontwikkelen of met corporates die een nieuwe venture willen ontwikkelen.

Waarom NL AIC?

Wij hebben een portfolio van een 14-tal start-ups inmiddels waarin we betrokken zijn. Genzai zelf richt zich op het bouwen van een “developers paradise” waarbij we de allerbeste A.I./ICT developers aan ons proberen te binden en we alleen start-ups accepteren waar de uitdaging groot genoeg is om het voor ons team interessant te maken en houden.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.