Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Floryn

Organisatieprofiel

Floryn biedt zakelijk krediet voor jouw ambities. Flexibel geld opnemen wanneer je het nodig hebt. Van €10.000 tot €2 miljoen. Met behulp van slimme technologie en machine learning bieden we de beste gebruikerservaring voor ondernemers, zonder papierwerk, en zorgen we ervoor dat we de juiste beslissingen maken.

Activiteiten op AI gebied

We zitten AI in om betere kredietbeslissingen te nemen, bijvoorbeeld door de inzet van machine learning modellen.

Bijdrage aan NL AIC

Door het delen van kennis, het deelnemen in werkgroepen, waaronder de werkgroep fintech.

Waarom NL AIC?

Om kennis te delen en te vergaren en om er voor te zorgen dat Nederland sterker wordt op het gebied van AI.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.