Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Fizyr B.V.

Organisatieprofiel

Fizyr, spin off van de TU Delft ontwikkelt en licenseert algoritmen waarmee robots onbekende items en parcels uit bulk kunnen pakken. Wij werken voor vele internationale integratoren.

Activiteiten op AI gebied

Middels supervised learning trainen wij neurale netwerken en ontwikkelen diverse tools. Deep learning frameworks: Keras, TensorFlow, PyTorch, Caffe or MXNet

Bijdrage aan NL AIC

Wij geven regelmatig lezingen, zijn mentor bij Yes!Delft en meerdere AI startups. Ook hebben we onze tools open source gemaakt: https://github.com/fizyr

Waarom NL AIC?

Nederland heeft een enorme uitdaging om de achterstand in opleiding, research en het toepassen weg te werken. Wij dragen graag bij.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.