Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Findest

Organisatieprofiel

Findest’s technologie zoekmachine IGOR^AI helpt R&D afdelingen van grote bedrijven snel alle innovatieve technologieën te vinden en monitoren.

Activiteiten op AI gebied

Findest is een startup met drie technische teams. Een AI-research team dat lange termijn onderzoeksprojecten doet (naar bijvoorbeeld taxonomies en logica), een software development team dat de resultaten hiervan in IGOR^AI bouwt, en een technologie scouting team dat vervolgens IGOR^AI verder verbetert.

Bijdrage aan NL AIC

Findest valt met IGOR^AI als ‘enabling technology’ die semantisch probleem-oplossingsrelaties voor alle vakgroepen kan vinden, tussen wal en schip in de normale NLAIC structuur. Toch sluiten we graag aan bij matchmaking events, en schromen we niet om IGOR^AI in te zetten als er technology roadmaps moeten worden gemaakt.

Waarom NL AIC?

Findest doet mee aan de coalitie om ontwikkel-partners te vinden die ook werken aan NLP en ML-technieken. We werken graag samen met kleine en grote partijen aan radicale technische verbeteringen, die weliswaar risicovol zijn, maar enorm gaaf als ze lukken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.