Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Experience Data

Organisatieprofiel

Experience data heeft als missie om mens en machine optimaal te laten samenwerken op basis van ervaringsdata, zodat een organisatie leuker, beter en effectiever werkt. Onze focus ligt op operationele kernprocessen. Daar helpen we organisatie met het effectief toepassen van Machine Learning, data gedreven werken en Kunstmatige assistentie.

Activiteiten op AI gebied

Experience Data heeft een familie Artificial Assistants ontwikkeld voor verschillende processen. Zoals bijv. : CLAIRE: met als doel: vermindering van de letselschadelast + kortere doorlooptijd. OMA: met als doel: verlagen van ziekteverzuim AVOS: met als doel: verminderen van foodwaste (avocado’s)

Bijdrage aan NL AIC

Experience Data heeft al de nodige ervaring en kennis opgebouwd in het samenwerken met grote bedrijven. Maar ook ervaring met data science en AI door de nodige experimenten. ED deelt graag haar kennis en ervaring met de leden van het NLAIC. En, ED draagt graag haar steentje bij aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied AI binnen Nederland.

Waarom NL AIC?

Experience Data is een jonge AI Scale-up. Het NLAIC is belangrijk om in contact te komen met een netwerk van gelijkgestemden & met potentiële opdrachtgevers en om evt. via de coalitie funding voor verdere ontwikkeling te vinden. Tevens van belang op up to date te blijven van de ontwikkelingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.