Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

European Leadership University

Organisatieprofiel

ELU is opgezet om de tech skill gap te overbruggen waar veel organisaties nu tegenaan lopen. Dit doen we door nauw samen te werken met werkgevers en door talent te ontwikkelen met de juiste skills voor nu en de toekomst. Ons doel is eenvoudig qua op opzet maar ambitieus in haar doel – investeren in talent voor de vierde industriële revolutie.

Activiteiten op AI gebied

ELU organiseert diverse programma’s met de focus op upskilling en reskilling op AI vlak. Voor bedrijven bieden we een in-company programma AI for Business aan (3 maanden). Zie: https://amsterdam.institute/ai-for-business-leaders/ Daarnaast bieden we geaccrediteerde opleidingen aan:
Programmes

Bijdrage aan NL AIC

ELU geloof dat iedereen de taal van data en AI zou moeten spreken en onze in-house programma’s dragen hier aan bij. We delen onze kennis en ervaring onder andere in de werkgroep Human Capital.

Waarom NL AIC?

Om met andere Nederlands organisaties de krachten te bundelen en zo de AI revolutie vorm te geven, een netwerk op te bouwen en onze ervaringen te delen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.