Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Estedic

Organisatieprofiel

Estedic is een data en AI-consultancy in Amsterdam, opgericht in 2021. We bieden op maat gemaakte diensten voor datastrategie, voorspellende analyses, generatieve AI, personalisatie, procesautomatisering en insights-oplossingen. Ons ervaren team en netwerk van partners leveren high quality data en AI producten aan een grote diversiteit klanten.

Activiteiten op AI gebied

Onze diensten omvatten strategisch advies voor data, voorspellende analyses met behulp van data science en machine learning, generatieve AI-implementatie, personalisatie van applicatiegegevens, AI-gedreven procesautomatisering, en het creëren van inzichten met behulp van business intelligence.

Bijdrage aan NL AIC

Estedic biedt expertise in kennisdeling, impactvolle innovaties, AI-strategie, ethiek en privacy, en inspirerende casestudies. Met ervaren professionals en bewezen resultaten in diverse sectoren, draagt Estedic actief bij aan educatie, samenwerking en het realiseren van effectieve AI-initiatieven binnen de NL AIC.

Waarom NL AIC?

Als data- en AI-consultancy zijn we enthousiast over het potentieel van AI voor welvaart en welzijn. Samenwerken met het NL AIC biedt de mogelijkheid om onze expertise te delen, waardevolle connecties op te bouwen en samen impactvolle AI-innovaties te realiseren.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.