Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ePublic Solutions

Organisatieprofiel

Partner in digitale transformatie – vanuit een gedegen domeinkennis, gebruik makend van een relevant ecosysteem en met behulp van sleuteltechnologieën – met en ten behoeve van de publieke sector en het zorgdomein.

Activiteiten op AI gebied

Diverse innovatie projecten in de publieke sector en het zorgdomein, variërend van smart city oplossingen tot conversational AI implementaties.

Bijdrage aan NL AIC

Door inbreng van onze best practices en deelname aan werkgroepen.

Waarom NL AIC?

Wij geloven in AI als 1 van de sleuteltechnologieën voor de digitale transformatie én in een brede samenwerking om Nederland verder te brengen op dit terrein.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.