Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ELEMENTA LABS

Organisatieprofiel

ELEMENTA is a highly specialised voice assistant for biomedical researchers.

Activiteiten op AI gebied

We are mainly focusing on voice recognition, Natural Language Processing (NLP), Automated Speech Recognition (ASR) and voice assistant technologies in combination with big data, ML and Deep learning.

Bijdrage aan NL AIC

– Contribution of our Knowledge, expertise and network to the community in various disciplines. – Our startup offers a very niche services in bio-tech, pharma and life sciences. We are aiming to stimulate the AI eco-system through creating collaborations that provides innovative and cutting-edge solutions to this field.

Waarom NL AIC?

We would like to take an active part of the Dutch AI eco-system. Gain exposure, create new collaborations opportunities and further develop our technology and services.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.