Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Ecogoggle

Organisatieprofiel

Ecogoggle helpt beleidsmakers meer data-driven werken op het gebied van natuur door o.a. de inzet van kunstmatige intelligentie.

Activiteiten op AI gebied

We zetten modellen in om onze producten te maken en we leveren consultancy aan andere bedrijven om ook met AI aan de gang te gaan.

Bijdrage aan NL AIC

Ecogoggle neemt deel aan verschillende werkgroepen en deelt actief informatie om samenwerking tussen partijen te versterken.

Waarom NL AIC?

De doelen AI Coalitie liggen in lijn met de doelen van Ecogoggle

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.