Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

ECG Excellence

Organisatieprofiel

ECG Excellence levert artsen ondersteuning bij het interpreteren van ECG golfpatronen t.b.v. diagnostiek, prognostiek en behandeling. Hierdoor worden tijdig geleidingsproblemen in het hart zichtbaar. Onze technologie legt relaties tussen fysieke eigenschappen van een persoon en de hart anatomie om beter patronen in hart activatie te herkennen.

Activiteiten op AI gebied

Wij gebruiken AI van de huidige generieke ECG normstellingen te migreren naar patiënt specifieke hart activatie reconstructies en longitudinale analyses.

Bijdrage aan NL AIC

Door open discussies te voeren en onze leermomenten te delen. Een neutraal platform voor alle partijen die in Nederland bezig zijn met bovenstaande onderwerpen.

Waarom NL AIC?

Om vanuit het perspectief van startup en de zorg, specifieke thema’s aan te kunnen kaarten en samen belemmeringen voor inzet van AI in de zorg aan te pakken.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.