Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

e-health platform Medocan

Organisatieprofiel

Join Our Mission to Revolutionize Healthcare Education: Medocan’s Online Video Platform Empowers Patients and Doctors with Real-life Testimonials and an AI-Powered Human Avatar for Enhanced Knowledge Retention.

Activiteiten op AI gebied

Medocan onderzoekt de mogelijkheid van een AI generated video avatar, die medische informatie verstrekt met behulp van een eigen database

Bijdrage aan NL AIC

Kennisuitwisseling en sparring partner voor bedrijven / individuele innovators bij de ontwikkeling van een concept

Waarom NL AIC?

Een patient onthoudt gemiddeld slechts zo’n 20 procent van een gesprek met zijn/haar arts. Via de AI Coalitie hoopt Medocan de mogelijkheden te verkennen om AI toe te passen bij het oplossen van dit probleem.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.