Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Divitel – The Bionic Video Distribution Company

Organisatieprofiel

Divitel helps video and TV services make a quantum leap forwards in the profitability and efficiency of their video delivery. Our hands-on bionic approach has gotten us appointed as Global Innovator by the World Economic Forum.     

Activiteiten op AI gebied

We apply it to our video delivery managing services in order to make it more effective and efficient.

Bijdrage aan NL AIC

We share knowledge and best practices in the field of AI for video delivery.

Waarom NL AIC?

We are constantly applying new technology like artificial intelligence, machine learning and other automation techniques to optimize the distribution process of digital video.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.