Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Dimensic

Organisatieprofiel

Bezig om een startup op te rechten, om bij te dragen aan de duurzame groei van bedrijven.

Activiteiten op AI gebied

Het is de bedoeling dat de startup bedrijven gaat helpen om betere beslissingen te maken en hiermee inzicht te krijgen voor hun strategische besluitvorming.

Bijdrage aan NL AIC

Meer bewustzijn te creëren binnen de maritieme / havens om hiermee een breder draagvlak omtrent ai & data voor implementatie bij bedrijven.

Waarom NL AIC?

Beter inzicht te krijgen, wat de problemen zijn voor organisaties.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.