Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Digital Sundai

Organisatieprofiel

Digital Sundai accellerates the performance improvement of organizations through Digital and AI. Founded in 2019 in Amsterdam Digital Sundai is a company providing Digital & AI solutions and consultancy. The organization is designed as a modern day digital solution provider to provide the best service to its clients.

Activiteiten op AI gebied

Digital Sundai biedt consulting en oplossingen rondom 3 vraagstukken: – Hoe de business te verbeteren met AI – Het realiseren van de use cases – Het versterken van de AI competentie van organisaties.

Bijdrage aan NL AIC

Als start-up met zowel business als technische kennis zullen we onze ervaring met het realiseren van betere organisaties door middel van het toepassen van AI technologie inbrengen. Onze lessons learned en onze vragen.

Waarom NL AIC?

De kansen die AI beidt om organisaties beter te laten presteren zijn talloos. De uitdaging om deze kansen daadwerkelijk om te zetten in resultaat is groot. Een eco-systeem is essentieel om realisatie te versnellen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.