Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

dev-UP

Organisatieprofiel

Dev-UP is een jong en professioneel IT-bedrijf gespecialiseerd in Artificial Intelligence uit ‘het hart van Nederland’ Utrecht. Wij bouwen praktische en waardevolle AI-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Activiteiten op AI gebied

AI-programmas ontwikkelen, AI-consultancy leveren, AI-frameworks en -tools ontwikkelen, Maatwerk, koppelingen, AI chatbots

Bijdrage aan NL AIC

Ontwikkelen en delen van AI-kennis: Een AI-bedrijf kan bijdragen aan de coalitie door zijn expertise op het gebied van AI te delen en inzicht te geven in de laatste ontwikkelingen in het veld.

Waarom NL AIC?

het biedt mogelijkheden om te netwerken met andere AI-professionals, en de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van AI in Nederland. dev-UP kan door deelname aan de coalitie aantonen dat het zich inzet voor verantwoord en ethische AI-ontwikkeling en de toekomst van AI in Nederland. Dit zou leiden tot nieuwe kansen en samenwerkingen.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.