Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Dataiku

Organisatieprofiel

Since 2013, Dataiku has been the leader in democratizing data and empowering organization-wide collaboration. We’ve been a part of the AI journey of hundreds of companies, and we have a pretty good idea of the formula for success: Everyday AI.

Activiteiten op AI gebied

Software oplossingen, training en advies.

Bijdrage aan NL AIC

Dataiku is EveryDay ai for ExtraOrdinary People. Met onze oplossingen stellen wij organisaties in staat AI en ML op een enterprise platform te borgen. Dit betekent toetsbare, vindbare, bruikbare en trainbare modellen in 1 visuele en toegankelijke omgeving. Governance en ethiek in combinatie met vrijheid en flexibiliteit.

Waarom NL AIC?

Wij willen met onze kennis een bijdrage leveren aan de missie en doelen van de NL AIC. Daarnaast willen wij kennis opdoen van andere organisaties en deelnemers om onze eigen kennis ook te vergroten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.