Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Datacation B.V.

Organisatieprofiel

Datacation is gehuisvest in het AI Innovation Center op de High Tech Campus in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de vertaalslag tussen bedrijfsuitdagingen en de bijbehorende data. Onze expertise is het uitvoeren van beschrijvende analyses en voorspellende analyses met behulp van de nieuwste ML en AI technieken.

Activiteiten op AI gebied

Datacation B.V. is een data science start-up die bedrijven met allerlei soorten AI uitdagingen ondersteunt, in de breedste zin des woords.

Bijdrage aan NL AIC

Datacation B.V. vertelt graag over onze AI projecten en over alle pitfalls op het gebied van AI. Op deze manier komen wij samen tot innovatieve oplossingen.

Waarom NL AIC?

Samen kunnen we meer en kunnen we ervoor zorgen dat Nederland de voorloper wordt op het gebied van AI, onder andere door middel van: Kennis & data te delen; Van elkaar te leren van op (bedrijf)technisch gebied; Te sparren over projecten/ use cases.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.