Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Cybermundus B.V.

Organisatieprofiel

Cybermundus helpt organisaties inbreuken door advanced persistent threats op te sporen en te begrijpen voordat ze schade kunnen aanrichten. We doen door middel ons data science platform en onze innovatieve modelleringsaanpak om patronen te identificeren die betrekking hebben op de tactieken, technieken en procedures van dreigingsactoren.

Activiteiten op AI gebied

Cybermundus maakt gebruikt van machine learning en het privacy bestrendig delen van data tussen organisaties voor het oplossen van complexe cybersecurity vraagstukken.

Bijdrage aan NL AIC

Cybermundus is betrokken bij de werkgroepen Start-up/Scale-up en Vrede, Veiligheid & Recht.

Waarom NL AIC?

De ervaring leert dat onderlinge samenwerking tussen verschillende partijen de meest effectieve manier is om complexe uitdagingen, zoals het naar een hoger niveau brengen van artificial intelligence in Nederland, op te lossen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.