Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Cursor Asset Management

Organisatieprofiel

Visual inspection from your desk. Inspection data is safely and cost effectively gathered by drones and is converted in a true-to-life 3D model, available anytime. Let our AI algorithms do the heavy lifting and focus only on the important defects.

Activiteiten op AI gebied

Wij maken zelf AI, met name Convolutional Neural Networks. We gebruiken AI niet om alles volledige te automatiseren maar om een tweede paar ogen te bieden aan menselijke taken waarbij schaarste in de markt is of onveilige situaties vermeden kunnen worden.

Bijdrage aan NL AIC

Cursor probeert samen met potentiële partners projecten op te zetten die verder gaan dan een proof of concept. Wij delen onze kennis en werkwijze met AI zodat we in het dialoog nieuwe mogelijkheden ontdekken als een land in plaats van een bedrijf.

Waarom NL AIC?

Wij zijn uitgenodigd door Mona Keijzer om deel te nemen. Na de introductie leek het ons zeer interessant om hierbij aan te sluiten zodat we als kleine start-up ons netwerk kunnen vergroten waardoor we onze kansen op mooie samenwerkingen vergroten.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.