Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Curio

Organisatieprofiel

Curio is de beroepsopleider van de regio West-Brabant. We leiden mensen op om het maximale uit zichzelf te halen. Deze talenten, van jong tot oud, kunnen zo aan de slag bij bedrijven en maatschappelijke organisaties in onze regio. Curio wil leerlingen en studenten een goede toekomst bieden.

Activiteiten op AI gebied

Toepassingen op het gebied van data. Onderdeel van curriculum binnen een aantal (ICT) opleidingen.

Bijdrage aan NL AIC

Pro-actieve deelname aan projecten en onderzoeken

Waarom NL AIC?

Kennis delen en vergaren op gebied van het toepassen van AI in het beroepsonderwijs.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.