Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Councyl

Organisatieprofiel

Councyl met de TU Delft een revolutionaire methode ontwikkeld waarmee kennis van experts mbt het maken van beslissingen transparant kan worden gedigitaliseerd, zonder dat hier historische data voor nodig is. Het resultaat is een schaalbare menselijk maat die de transparantie, objectiviteit en efficiëntie van besluitvorming verhoogt.

Activiteiten op AI gebied

We doen actief onderzoek met de TU Delft om Behavioral AI Technology verder te ontwikkelen.

Bijdrage aan NL AIC

We hebben veel expertise op het gebied van AI. Daarnaast hebben we een verfrissende nieuwe blik op AI omdat we een aanpak hebben die niet afhankelijk is van historische data en volledig verklaarbaar.

Waarom NL AIC?

Om andere spelers in de NL AI-wereld te ontmoeten en van elkaar te leren. AI is een nieuwe krachtige technologie waar we allemaal mee moeten leren omgaan. Door te overleggen en samen te werken halen we de meeste potentie uit deze innovatie.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.