Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Corporate Game Chick

Organisatieprofiel

At Corporate Game Chick, we empower organizations and employees to foster integrity and compliance. We use AI technology to create interactive content, and games in a virtual workspace, to help employees to do the right thing the right way, and to enable companies to effectively and efficiently manage their compliance risks.

Activiteiten op AI gebied

Het product dat we gaan ontwikkelen ben gebruikt AI (machine learning / NPL/ Chat GPT etc.) om de Policy en Training behoeften te identificeren en dmv een chatbot en scenario/decision based training, medewerkers te helpen het goede te doen op een goed manier. Er zullen verschillende AI technieken gecombineerd worden.

Bijdrage aan NL AIC

Kennis die we brengen is domeinkennis (juridisch, compliance, ethiek/integriteit, IP) en een beperkte technische kennis (legal operations, basis AI en Robotic Process Automation).

Waarom NL AIC?

Voor onze StartUp zoeken we partners met technische kennis en uiteindelijk funding om ons product te gaan bouwen. Bij de AI Coalitie komen veel partijen bij elkaar. Daarnaast willen we bijdragen aan de missie van NL AIC, via de kennisgroepen en leren van andere deelnemers.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.