Delen met:
LinkedIn
Twitter
WhatsApp
Email
Print

Codam

Organisatieprofiel

Codam is een opleidingsinstituut die software engineering onderwijs aanbiedt op hoog niveau. Codam stelt geen eisen aan vooropleiding en is voor studenten gratis toegankelijk. Codam selecteert blind maar op basis van een intensieve toelatingstest die goed correleert met cognitieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen en doorzettingsvermogen.

Activiteiten op AI gebied

Onderwijs

Bijdrage aan NL AIC

Uitwisselen van ervaringen, kennis en best practices. Onder andere in de werkgroep Onderwijs.

Waarom NL AIC?

Uitwisselen van ervaringen, kennis en best practices.

Informatie

Deelname datum
Bouwstenen & Toepassingsgebieden
Type deelnemer

Bouwstenen

De NL AIC werkt samen aan de benodigde kennis, expertise en resultaten op vijf thema’s, ook wel bouwstenen genoemd, die belangrijk zijn voor een innovatieve impact in economische en maatschappelijke toepassingsgebieden.

Toepassingsgebieden

AI is een generieke technologie die uiteindelijk haar toepassing vindt in alle sectoren. Het is van belang in te zetten op specifieke, voor Nederland relevante sectoren, waar goede resultaten te behalen zijn en waar kennis en ervaring opgeschaald kan worden voor toepassing in andere sectoren.

Word deelnemer

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn we er als Nederlandse AI Coalitie van overtuigd dat een actieve samenwerking met een breed palet aan stakeholders essentieel is. In het eigen vakgebied en met andere stakeholders in het ecosysteem om een zo groot mogelijke impact te bereiken voor de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland. Vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven (groot, klein, startup), overheid, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties kunnen deelnemen.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op de pagina over de NL AIC.